BEHANDELINGEN - EPILATIES

Epilaties (Dames en heren)

Overtollige haargroei wordt verwijderd dmv striphars of filmhars, afhankelijk van de te ontharen zone. De haren blijven langer weg en komen zonder stoppels terug. Het spreekt vanzelf dat we in geval van overgevoeligheid aan hars, de wenkbrauwen epileren met een pincet.

Wenkbrauwen – 10€
Kin – 8€
Bovenlip – 7€
Wangen – 10€
Oksels – 14€
Armen – 15€
Bikini (Sliprand) – 15€       (enkel dames)
Bikini (Uitgebreid) – 25€ (enkel dames)
Brasilian – 30€  (enkel dames)
Buik – 15€
Onderbenen en knieën – 18€
Volledige benen – 30€
Rug – 25€
Borst – 16€

Definitieve ontharing d.m.v. de Light Sheer Diode Laser

Laserontharing is vandaag een ervaren en bewezen techniek. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen op een afdoende manier dat ongewenste haren zeer efficiënt en op een betrouwbare en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. Bovendien worden de huidtextuur en kwaliteit door de laserbehandelingen verbeterd. Allereerst krijgt u een intake-gesprek van +/- 20 min waarin de lasertechniek u wordt uitgelegd. Dan volgt een kleine testsessie op de door u gekozen zone. Dit gesprek en testsessie zijn GRATIS. Dan pas beslist u al dan niet om de behandeling te volgen.

Hoe werkt de LightSheer™?

De laserenergie (800nm) die vrijkomt, dringt door de huid tot bij de haarwortel. De warmte wordt vervolgens geabsorbeerd door het pigment van de haarwortel en wordt zo vernietigd. Het gevolg hiervan is een vertraagde haargroei en in de meeste gevallen permanente vernietiging van het haarzakje.
Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor vrouwen en mannen die hun overbeharing als storend ervaren. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen het snelst resultaat. Lichte donshaartjes en harde witte haren reageren minder goed op de laser omdat zij bijna/geen pigment hebben. Ook donkere huidtypes kunnen wat moeilijker reageren omdat de huid heel veel pigment bevat. Dankzij een testsessie kan de doeltreffendheid bevestigd worden.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na 5 behandelingen is in de meeste gevallen 85% van de ongewenste haartjes verdwenen. Een deel van de haarwortels kan een tweede groeifase beleven waardoor deze na 1 à 2 jaar een bijkomstige behandeling nodig heeft. Het permanent vernietigen van de groeiwortel kan immers enkel in de groeifase van de haren.

Is de behandeling pijnlijk?
Voor de meeste mensen niet. Je ervaart een tintelend, prikkelend gevoel, maar dit is hooguit irritant. Sommige delen van het lichaam zijn nu eenmaal gevoeliger dan andere.

Zijn de resultaten definitief?
Garanderen dat er nooit meer haar groeit op een behandelde plaats kan niet. Het is mogelijk dat na enkele jaren nieuwe haartjes tevoorschijn komen, vb door hormonale veranderingen, maar wat ooit weggelaserd werd, blijft voor altijd weg.

Zon of zonnebank?
Om pigmentvlekken te voorkomen mag u minstens 4 weken voor én na de behandeling NIET in de zon of onder de zonnebank.

Wat zijn de voordelen in vergelijking met de traditionele ontharing?
Omdat de haartjes niet meer terug groeien, is het probleem van ingegroeide haartjes en ontstekingen verleden tijd. Een laserbehandeling bedraagt ongeveer dezelfde prijs als ongeveer 5 jaar harsbehandeling.

Waarom nog twijfelen?
Voor verdere info en onze uitgebreide prijslijst kan u ons telefonisch bereiken.

Dames :

Bikini 115 € per sessie
Onderbenen 195€ per sessie
Oksels 85 € per sessie

 

Heren :

Hals  95€ per sessie
Schouders 125 € per sessie
Volledige rug  290€  per sessie