BEHANDELINGEN - MASSAGES

Een heerlijke belevenis met een deugddoende, ontspannende massage. Laat je meevoeren met de Oosterse sferen.
Ter info : Voor al onze massages kan een abonnement aangekocht worden van 5 + 1 gratis.

* Gelaat- en Hoofdhuidmassage (15 min)

Kom tot innerlijke rust en vergeet even alle zorgen tijdens deze ontspannende massage. Er wordt rekening gehouden met je huidtype, de doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

25 €

 

* Klassieke Rug, Hals en Schoudermassage (30 min)

Stress, is in vele beroepen de kwaal bij uitstek! Wie kent het niet, de stijve nek en de schouderspieren die steenhard en pijnlijk aanvoelen, met zeer vaak hoofdpijn tot gevolg. Dit kan echter verholpen worden door een doeltreffende ontstressings- massage. Rug, hals en schouders worden intens gemasseerd, de bloedsomloop gestimuleerd en de stress verlaagd.

Etherische olie : 30 €

Green Tea Jelly (helpt verkrampte spieren los te maken en verlicht spanningen) :  35€

Black Tea Jelly (ontgiftend en ontstekingsremmend) : 35€

 

* Klassieke Lichaamsmassage (50 min)

Een weldaad voor lichaam en geest. Heb je het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken, probeer dan een een heerlijke ontspanningsmassage met een aromatische massage olie. Tijdens en na de massage komt de olie via de huid in de bloedbaan. Daarnaast is er het ontspannende en weldadige effect dat iedere massage heeft. Massage worden toegepast bij klachten van het bewegingsapparaat, hoofdpijn, een moe en lusteloos gevoel, spijsverteringsklachten, stress en burn-out.  Wacht niet af!  Gun jezelf een massage om nieuwe energie op te doen.

Etherische olie : 60 €

Green Tea Jelly (helpt verkrampte spieren los te maken en verlicht spanningen) :  65€

Black Tea Jelly (ontgiftend en ontstekingsremmend) : 65€

* Gelaatsmassage en Lichaamsmassage (75min)

Vergeet even alles rondom jou en kom genieten van een volledige massage waar de nadruk vooral ligt op totale ontspanning en welbehagen.

75 €

 

* Voeten en beenmassage (30min)
Bij deze behandeling krijgen voeten en benen extra aandacht. Deze massage biedt een diepe ontspanning dankzij de druk die uitgeoefend wordt met de vingers . Via de drukpunten op de voet worden de zenuwen in evenwicht gebracht en de organen geregenereerd. Deze verzorging brengt balans in uw lichaam, helpt toxines afvoeren en regulariseert de slaap.  Het geeft een algemeen gevoel van vitaliteit.

40 €

 

* Hot Candle Massage 

Laat u verwennen met een heerlijke kaarsenmassage. Warme kaarsenolie wordt eerst voorzichtig op het lichaam gegoten en daarna heerlijk ingemasseerd. Een nieuwe weldaad voor het ganse lichaam. De gewaarwordingen en de effecten van onze kaarsenmassage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar verzacht en voedt de huid van uw lichaam.

Duur :               Volledig lichaam : 60′    – 75 €           Rug : 30 ‘ – 40 €