BEHANDELINGEN - Efficy Figuurcorrectie

Cellulitis! Weinig vrouwen hebben het niet!
Meer dan tachtig procent van de vrouwen heeft last van cellulitis. De bobbels en putjes komen vooral voor op billen, dijen en bovenbenen.

Cellulitis kan het gevolg zijn van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoonten om maar enkele oorzaken te noemen.

Zowel jonge meisjes als dames op leeftijd kunnen er behoorlijk veel last van hebben.

Wij werken bij Lamano Skin Experts met het Efficy toestel,  waarbij we de te behandelen zones kunnen combineren met 3 technieken:

 

Efficy = RADIOFREQUENTIE + VACUÜMTHERAPIE + DTI

Het toestel heeft een drievoudige werking die vetverbranding onmiddellijk heropstart om het ‘vastzittende vet’ vrij te maken, weefsel opnieuw zijn oorspronkelijke vorm terug te geven en vocht af te voeren.

 • Talrijke esthetische voordelen:
 • Maakt sinaasappelhuid glad
 • Vermindert hardnekkig vet
 • Remodelleert de contouren
 • Verbetert de kwaliteit van de huid
 • Vermindert striemen

 

Radiofrequentie

Het warmte effect van RF-therapie maakt de vetten vloeibaar en verhoogt de lipolyse. RF verbetert de bloedsomloop en het metabolisme van vetweefsels. Het begunstigt de drainage van afvalstoffen die door lipolyse gegenereerd worden via het lymfesysteem.

 • Vetvermindering
 • Hermodellering van het silhouet
 • Verstevigend
 • Vervaagt striemen

 

Vacuümtherapie

Vacuümtherapie wordt toegepast in de strijd tegen de sinaasappelhuid (cellulite), figuurcorrectie, overmatig vetweefsel, verslapte huid na zwangerschap of afslanken en huidveroudering (versteviging).

 • Lymfedrainage
 • Spierversteviging
 • Cellulitemassage
 • Verstrakking van de huid

 

DTI

Zachte en veilige behandelmethode die de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau brengt.

Gratis Intakegesprek en testsessie

Deze behandeling wordt enkel in kuurvorm (10 beurten) opgestart à rato van 1 à 2 behandelingen per week. Daarna is 1 behandeling per maand aangewezen om het bereikte resultaat te behouden.

Is een Efficybehandeling geschikt voor jou? Boek gerust een gratis intakegesprek met testsessie.

Hoe snel zie ik resultaat?

Er zijn 10 behandelingen noodzakelijk, eenmaal, ideaal tweemaal per week. Behandelingen duren relatief kort, waardoor ze perfect in een druk weekschema in te passen zijn.

Personen met een BMI gelijk of hoger dan 30, of personen met cellulitis in de 2de graad zullen meer behandelingen nodig hebben.

Obese personen of personen met cellulitis in de 3de graad zullen enkele kuren achtereenvolgens moeten doorlopen. (Hier is het best om eerst een dieet voorop te stellen)

Huidverbetering (verstrakking) is zichtbaar na de eerste behandeling.

Omtrekvermindering (vetophopingen) na de 4de behandeling en cellulitisvermindering na de 6de behandeling.

Moet ik zelf ook inspanningen leveren?

Tijdens de  behandeling hoeft u zelf niets te doen. Liggen is de boodschap.
Er wordt wel gevraagd om voldoende water te drinken, de huid goed te hydrateren en een gezonde voeding- en leefstijl na te streven. Diëten of intensief sporten is niet noodzakelijk, maar draagt wel bij tot optimale resultaten.

Er is wel één belangrijke voorwaarde: tijdens de behandelreeks mag je niet in gewicht toenemen.

Moet ik onderhoudsbehandelingen plannen?

Om het resultaat dat u bekomen hebt te behouden wordt gevraagd geen gewichtstoename te hebben, bovendien wordt gevraagd dat u na de afbouwbouwfase om de maand of om de 2 maanden een onderhoudsbehandeling plant.

Is de behandeling pijnlijk?

Als de vetcellen vergroeid zijn en vast zitten, dan zal dit bij de eerste behandeling wel licht voelbaar zijn. De meeste mensen ervaren de behandeling als zeer aangenaam en voelen deze aan als een warme massage.De huid kan wel rood worden en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Wie een zeer dunne en gevoelige huid heeft en gevoelig is voor blauwe plekken, kan de dag na de behandeling enkele blauwe plekken zien verschijnen, dit is enkel bij de eerste behandeling. Na de behandeling kan u uw normale activiteiten onmiddellijk verderzetten, er is geen herstelperiode nodig.

Prijzen en Duurtijd

Zones :

* Buik – Duurtijd 60 min

80€/sessie

700€ kuur van 10 beurten

 

* Armen – Duurtijd 60 min

80€/sessie

700€ kuur van 10 beurten

 

* Rug / Love Handles – Duurtijd 75 min

95€/sessie

850€ kuur van 10 beurten

 

* Benen – Duurtijd 75 min

95€/sessie

850€ kuur van 10 beurten