BEHANDELINGEN - GELAAT

Bij Lamano kan u (m/v) steeds terecht voor uw professionele gelaatsverzorgingen. Om de beste resultaten van uw behandeling te behalen, is het aangeraden dat u zich ook thuis verder met de aangepaste producten verzorgt, zowel voor de gelaats- als voor de lichaamsverzorging. Uiteraard krijgt u hiervoor van ons het nodige advies.

Bij Lamano wordt zowel voor de gelaatsverzorgingen als voor de lichaamsbehandelingen enkel met de topproducten van Germaine De Capuccini gewerkt. Meer uitleg hierover vindt u bij ‘Producten’. Epilatie van de wenkbrauwen zit standaard in elke gelaatsverzorging met uitzondering van de teenagerverzorging.

1. Ontdekkingsbehandeling

Bij jouw eerste bezoek aan Lamano, raden we je aan om onze Ontdekkingsbehandeling te boeken. Daarin zit een complete huidanalyse met ons professioneel LightSkin Huidanalysetoestel. Op basis van deze resultaten en de info die jij ons geeft wat je dagdagelijkse verzorging betreft, gaan wij met jou samen werken op huidverbetering. De ontdekkingsbehandeling bestaat uit :

  • Huidanalyse met ons LightSkin Huidanalysetoestel
  • Volledige gelaatsbehandeling afgestemd op de noden van jouw huid
  • Duurtijd : 120 min – Prijs : 115 Euro

Opgelet: Hiervoor vragen we u om uw huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen.

2. The Classics

Teenagers (tot 18 jaar)

Ook de nog ‘jonge’ huid verdient reeds de nodige aandacht. Hiervoor kan je bij Lamano terecht. Deze mini-verzorging bestaat uit :
Reiniging – peeling – verwijderen zwarte puntjes – minigelaatsmassage – masker aangepast aan de huid – dagcrème

Prijs : 40€  – 45min

Purexpert 1-2-3

Om aan de behoeften van alle huidtypen te voldoen, heeft Germaine de Capuccini het revolutionaire huidverzorgingsprogramma Purexpert 1-2-3 ontwikkeld.

Deze gelaatsverzorging is een originele, geavanceerde behandeling met natuurlijke ingrediënten, waarmee je een huid zult blootleggen die schoner en gelijkmatiger is,  open poriën en onregelmatigheden in de teint worden zichtbaar minder en het ontstaan van de eerste rimpels zullen worden voorkomen.

Overmatige talgproductie wordt aangepakt en uw huid zal er matter en zuiverder uitzien.

Prijs : 70€ – 60min

Royal Jelly

Voor elk huidtype onderhevig aan stress, vale teint en doffe huid. De snelheid van het actieve leven is af te lezen op de huid: wallen, expressielijntjes, doffe teint en vroegtijdige rimpels. Deze verzorging bestrijdt stress en vermoeidheid dankzij de zuurstof- , energie- en voedinggevende eigenschappen door de ingrediënten van koninginnenbrij en colmeryl.
De huid gaat er weer fris, vitaal en stralend uitzien.
Ook zeer geschikt voor rokershuid.

Prijs : 80€ – 60min

 

Skin Wake-up (+ Ampoulenkuur voor thuis – 10 dagen)

Soms heeft je huid behoefte aan nèt dat tikkeltje meer. De shock-fluids ampoulenkuur  gaat het effect van je gelaatsbehandeling thuis nog verder laten werken. Naargelang de noden van je huid kiezen we voor :

– Photo Aged Recovery : Door de overmatige blootstelling aan UV-stralen ontstaan rimpels, pigmentatievlekken, droogheid en verslapping. De Shock Fluid Photo-Aged Recovery herstelt het DNA van de huid, terwijl de vitamine D3 de huidbarrière versterkt. De huid voelt gehydrateerd, soepel, en licht op. Ideaal om te gebruiken na een zomervakantie.

– Stop Pollution : De Shock Fluid Stop Pollution zorgt ervoor dat de huid sneller herstelt en beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van vervuiling. Ideaal voor mensen die in een stad leven of een rokershuid hebben.

– S.O.S. Stressage : Ontstekingen kunnen chronisch en onder de huid voorkomen. SOS Stressage  is ontworpen om de huid te kalmeren en ontstekingen af te remmen, en tegelijkertijd het tolerantieniveau van de huid te versterken. Vermindert roodheden en hydrateert. Ideaal om te gebruiken in periodes van stress,  seizoenswisselingen of bij een jetlag.

Prijs : 105€ – 60min

3. ANTI-AGING (Voor elke stap in het verouderingsproces, de juiste behandeling.)

Beauty Infusion

Met deze gelaatsverzorging richten we ons op 3 leeftijdscategorieën (30, 40 en 50 jarigen). Naargelang de leeftijd en dus ook de noden van de huid wordt er aandacht besteed aan:

  • vitaliteit en luminositeit (30′)
  • stevigheid en hydratatie (40′)
  • stevigheid en voeding (50′)

Prijs : 80€

Hydracure

Zorgt voor een onmiddellijke en duurzame hydratatie, rekening houdend met het huidtype. De hydractieve formules beschermen de huid de hele dag tegen dehydratatie en verhogen de natuurlijke weerstand tegen vroegtijdige verouderingsverschijnselen. Op basis van hyaluronzuur en thermaal water.

Een geavanceerde en professionele behandeling die zeker ook aan te raden is in volgende gevallen :

  • Voor of na plastische chirurgie
  • Wisselen van de seizoenen
  • Tijdens of na een zwangerschap
  • Periode van extreme stress

Prijs : 85€

Timexpert Rides NEO AGE (NIEUW ! )

Krachtige Anti-Aging behandeling om statische en dynamische rimpels te verminderen.
Keer de tijd om met de nieuwste technologie tegen rimpels. De natuurlijk manier om de rimpel van binnenuit te ontspannen en de voeding om de huid op te spannen geven een zeer mooi resultaat.

Deze behandeling adviseren we in een kuur van 3 behandelingen met een tussentijd van maximaal 2 weken.

Prijs : 120€          –         Kuur 3x : 320€

Timexpert Lift IN

Liftende, remodelerende en verstevigende werking. Behandeling die volumeverlies in het gelaat tegengaat. Dit is de belangrijkste oorzaak van het uitzakken van gelaatsuitdrukkingen. Beschermt tegen het verminderen van collageenvezels zodat de stevigheid van de huidstructuur wordt verbeterd. De huid krijgt haar stevigheid terug en de rimpels worden gladgestreken.  De huid wordt gelijkmatiger en krijgt een jonger uitzicht door herstel van de ovale gelaatsvorm. Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpert Lift geeft opnieuw volume aan uw gelaat door 2 complementaire acties Lipo-filling en Hydro-filling actie. Het gelaat krijgt een nieuwe uitstraling is zichtbaar steviger en wordt harmonieuzer. Een natuurlijke face lift voor gelaat en hals.

Zichtbaar resultaat in slechts twee weken.

Prijs : 115 €

Excel Therapy O2 Anti Pollution

Nieuwe Anti-pollutieverzorging op basis van zuurstof. Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering.
Cosmedische verzorgingslijn met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stressveroorzakende omgevingsfactoren en de veroudering vertraagt. Ze bevat componenten die helpen de celfuncties van de huid te herstellen en bieden de noodzakelijke mechanismen aan om veroudering tegen te gaan.

Prijs : 95€

Timexpert Vit C+A.G.E.

Een nieuwe, professionele gelaatsverzorging die de soepelheid, stevigheid, uniformiteit en kleur van de huid herstelt en de vermindering van collageen en elastinevezels tegengaat.  Vitamine C is namelijk de anti-aging vitamine bij uitstek. Krachtige werking van Vitamine C in combinatie met het UME-extract dat het glycatieproces in de huid afremt.

Een vitamineboost voor het gelaat met onmiddellijk resultaat !

Prijs : 95€

Timexpert White

Anti-aging verzorging, speciaal gecreëerd voor de doffe huid met hyperpigmentatie. Dankzij de effectieve technologie Melanolight Process, een exclusief procedé dat ontwikkeld is in de laboratoria van Germaine de Capuccini, voorkomt, reguleert en corrigeert Timexpert White het ontstaan van vlekken zodat het gelaat zijn perfectie herwint.

Prijs : 95€

Timexpert SRNS

De eerste professionele gelaatsverzorging die zich aanpast aan de geschiedenis van de huid. Zet de mechanismen van de jeugdigheid van de huid op on! Rimpels worden minder zichtbaar, de huid wordt steviger, elastischer, helderder, beter gevoed meer gevuld, meer volume, zorgt voor een algemene verjonging van de huid.

Prijs : 105 €