BEHANDELINGEN - GELAAT

Bij Lamano Skin Experts kan u (m/v) steeds terecht voor uw professionele gelaatsbehandelingen. Om de beste resultaten uit uw behandeling te halen, is het aangeraden dat u zich ook thuis verder met de aangepaste producten verzorgt, zowel voor de gelaats- als voor de lichaamsverzorging. Uiteraard krijgt u hiervoor van ons het nodige advies.

Wij werken uitsluitend met de topproducten van Germaine De Capuccini. Meer uitleg hierover vindt u bij ‘Producten’.

Epilatie van de wenkbrauwen zit standaard in elke gelaatsbehandeling met uitzondering van de Teenagerverzorging.

Weet u niet goed welke verzorging geschikt is voor uw huid? Baseer u voor uw keuze dan enkel op de duurtijd van de behandeling, zo weten wij hoeveel tijd u voorzien heeft, en op basis daarvan kiezen wij de meest geschikte behandeling voor u.

1. Ontdekkingsbehandeling

Bij uw eerste bezoek aan Lamano Skin Experts, raden we u aan om onze Ontdekkingsbehandeling te boeken. Daarin zit een complete huidanalyse met ons professioneel LightSkin Huidanalysetoestel. Op basis van deze resultaten en de info die u ons geeft wat je dagdagelijkse verzorging betreft, gaan wij met u samen, werken op huidverbetering. De ontdekkingsbehandeling bestaat uit :

  • Huidanalyse met ons LightSkin Huidanalysetoestel
  • Advies over uw thuisverzorging
  • Volledige gelaatsbehandeling afgestemd op de noden van uw huid
  • Duurtijd : 120 min – Prijs : 120 Euro

Opgelet: Hiervoor vragen we u om, indien mogelijk,  uw huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen.

2. The Classics

Teenagers (tot 18 jaar)

Ook de nog ‘jonge’ huid verdient reeds de nodige aandacht. Hiervoor kan je bij Lamano Skin Experts terecht. Deze mini-verzorging bestaat uit :
Reiniging , peeling,  verwijderen van onzuiverheden,  minigelaatsmassage,  masker aangepast aan de huid en dagcrème

Prijs : 40€  – 45min

Purexpert 1-2-3

Om aan de behoeften van alle huidtypen te voldoen, heeft Germaine de Capuccini het revolutionaire huidverzorgingsprogramma Purexpert 1-2-3 ontwikkeld.

Deze gelaatsverzorging is een originele, geavanceerde behandeling met natuurlijke ingrediënten, waarmee je een huid zult blootleggen die schoner en gelijkmatiger is,  open poriën en onregelmatigheden in de teint worden zichtbaar minder en het ontstaan van de eerste rimpels zullen worden voorkomen.

Overmatige talgproductie wordt aangepakt en uw huid zal er matter en zuiverder uitzien.

Leeftijd : -30jaar

Prijs : 75€ – 60min

Hydracure

Zorgt voor een onmiddellijke en duurzame hydratatie, rekening houdend met het huidtype. De hydractieve formules beschermen de huid de hele dag tegen dehydratatie en verhogen de natuurlijke weerstand tegen vroegtijdige verouderingsverschijnselen. Op basis van hyaluronzuur en thermaal water.

Een geavanceerde en professionele behandeling die zeker ook aan te raden is in volgende gevallen :

  • Voor of na plastische chirurgie
  • Wisselen van de seizoenen
  • Tijdens of na een zwangerschap
  • Periode van extreme stress

Prijs : 85€

Royal Jelly

Voor elk huidtype onderhevig aan stress, vale teint en doffe huid. De snelheid van het actieve leven is af te lezen op de huid: wallen, expressielijntjes, doffe teint en vroegtijdige rimpels. Deze verzorging bestrijdt stress en vermoeidheid dankzij de zuurstof- , energie- en voedinggevende eigenschappen door de ingrediënten van koninginnenbrij en colmeryl.
De huid gaat er weer fris, vitaal en stralend uitzien.
Ook zeer geschikt voor rokershuid.

Prijs : 80€ – 60min

 

Skin Wake-up (+ Ampoulenkuur voor thuis – 10 dagen)

Soms heeft je huid behoefte aan nèt dat tikkeltje meer. De shock-fluids ampoulenkuur  gaat het effect van je gelaatsbehandeling thuis nog verder laten werken. Naargelang de noden van je huid kiezen we voor :

– Photo Aged Recovery : Door de overmatige blootstelling aan UV-stralen ontstaan rimpels, pigmentatievlekken, droogheid en verslapping. De Shock Fluid Photo-Aged Recovery herstelt het DNA van de huid, terwijl de vitamine D3 de huidbarrière versterkt. De huid voelt gehydrateerd, soepel, en licht op. Ideaal om te gebruiken na een zomervakantie.

– Stop Pollution : De Shock Fluid Stop Pollution zorgt ervoor dat de huid sneller herstelt en beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van vervuiling. Ideaal voor mensen die in een stad leven of een rokershuid hebben.

– S.O.S. Stressage : Ontstekingen kunnen chronisch en onder de huid voorkomen. SOS Stressage  is ontworpen om de huid te kalmeren en ontstekingen af te remmen, en tegelijkertijd het tolerantieniveau van de huid te versterken. Vermindert roodheden en hydrateert. Ideaal om te gebruiken in periodes van stress,  seizoenswisselingen of bij een jetlag.

Prijs : 105€ – 60min

3. ANTI-AGING (Voor elke stap in het verouderingsproces, de juiste behandeling.)

Timexpert Rides NEO AGE (NIEUW ! )

Krachtige Anti-Aging behandeling om statische en dynamische rimpels te verminderen.
Keer de tijd om met de nieuwste technologie tegen rimpels. De natuurlijk manier om de rimpel van binnenuit te ontspannen en de voeding om de huid op te spannen geven een zeer mooi resultaat.

Deze behandeling adviseren we in een kuur van 3 behandelingen met een tussentijd van maximaal 2 weken.

Prijs : 120€          –         Kuur 3x : 320€

Timexpert Lift IN

Liftende, remodelerende en verstevigende werking. Behandeling die volumeverlies in het gelaat tegengaat. Dit is de belangrijkste oorzaak van het uitzakken van gelaatsuitdrukkingen. Beschermt tegen het verminderen van collageenvezels zodat de stevigheid van de huidstructuur wordt verbeterd. De huid krijgt haar stevigheid terug en de rimpels worden gladgestreken.  De huid wordt gelijkmatiger en krijgt een jonger uitzicht door herstel van de ovale gelaatsvorm. Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpert Lift geeft opnieuw volume aan uw gelaat door 2 complementaire acties Lipo-filling en Hydro-filling actie. Het gelaat krijgt een nieuwe uitstraling is zichtbaar steviger en wordt harmonieuzer. Een natuurlijke face lift voor gelaat en hals.

Zichtbaar resultaat in slechts twee weken.

Prijs : 115 €

Excel Therapy O2 Anti Pollution

Nieuwe Anti-pollutieverzorging op basis van zuurstof. Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering.
Cosmedische verzorgingslijn met Cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stressveroorzakende omgevingsfactoren en de veroudering vertraagt. Ze bevat componenten die helpen de celfuncties van de huid te herstellen en bieden de noodzakelijke mechanismen aan om veroudering tegen te gaan.

Prijs : 95€

Timexpert Radiance C+ (NIEUW!)

Een nieuwe, professionele gelaatsverzorging die de soepelheid, stevigheid, uniformiteit en kleur van de huid herstelt en de vermindering van collageen en elastinevezels tegengaat.  Vitamine C is namelijk de anti-aging vitamine bij uitstek.

Timexpert Radiance C+ combineert PURE VITAMINE C met het gepatenteerde nanopolymeer HLG, daardoor is de behandeling 6 keer efficiënter.
De huidskleur wordt egaal,het product vermindert verschillende vormen van hyperpigmentatie.

Een vitamineboost voor het gelaat met onmiddellijk resultaat !

Prijs : 120€

Timexpert White

Anti-aging verzorging, speciaal gecreëerd voor de doffe huid met hyperpigmentatie. Dankzij de effectieve technologie Melanolight Process, een exclusief procedé dat ontwikkeld is in de laboratoria van Germaine de Capuccini, voorkomt, reguleert en corrigeert Timexpert White het ontstaan van vlekken zodat het gelaat zijn perfectie herwint.

Prijs : 95€

Timexpert SRNS

De eerste professionele gelaatsverzorging die zich aanpast aan de geschiedenis van de huid. Zet de mechanismen van de jeugdigheid van de huid op on! Rimpels worden minder zichtbaar, de huid wordt steviger, elastischer, helderder, beter gevoed meer gevuld, meer volume, zorgt voor een algemene verjonging van de huid.

Prijs : 105 €