BEHANDELINGEN - GELAAT

Bij Lamano Skin Experts kan u (m/v) steeds terecht voor uw professionele gelaatsbehandelingen. Om de beste resultaten uit uw behandeling te halen, is het aangeraden dat u zich ook thuis verder met de aangepaste producten verzorgt, zowel voor de gelaats- als voor de lichaamsverzorging. Uiteraard krijgt u hiervoor van ons het nodige advies.

Wij werken uitsluitend met de topproducten van Germaine De Capuccini. Meer uitleg hierover vindt u bij ‘Producten’.

Epilatie van de wenkbrauwen zit standaard in elke gelaatsbehandeling met uitzondering van de Teenagerverzorging.

Weet u niet goed welke verzorging geschikt is voor uw huid? Baseer u voor uw keuze dan enkel op de duurtijd van de behandeling, zo weten wij hoeveel tijd u voorzien heeft, en op basis daarvan kiezen wij de meest geschikte behandeling voor u.

 

Wat is nu het verschil tussen een gelaatsbehandeling en huidverbetering? Bij een gelaatsbehandeling gaan we de huid manueel behandelen. Hier ligt de nadruk op het verzorgende en ontspannende aspect. Bij huidverbetering gaan we vooral resultaatgericht werken naar een betere, mooiere huid èn maken we vaak gebruik van toestellen die volledig pijnloos zijn, maar nèt dat tikkeltje verder gaan dan onze handen kunnen.

1. Ontdekkingsbehandeling

Bij uw eerste bezoek aan Lamano Skin Experts, raden we u aan om onze Ontdekkingsbehandeling te boeken. Daarin zit een complete huidanalyse met ons professioneel LightSkin Huidanalysetoestel. Op basis van deze resultaten en de info die u ons geeft wat je dagdagelijkse verzorging betreft, gaan wij met u samen, werken op huidverbetering. De ontdekkingsbehandeling bestaat uit :

  • Huidanalyse met ons LightSkin Huidanalysetoestel
  • Advies over uw thuisverzorging
  • Volledige gelaatsbehandeling afgestemd op de noden van uw huid
  • Duurtijd : 120 min – Prijs : 120 Euro

Opgelet: Hiervoor vragen we u om, indien mogelijk,  uw huid ten minste 2u van te voren te hebben gereinigd om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren, en GEEN make-up te dragen.

2. Onze gelaatsbehandelingen

– Teenagers (-18j)                     60 min     50€

– Zuiverend en matifiërend    60 min      90€

– Hydraterend                           60 min      90€

– Gevoelig                                   60 min      95€

– Anti-Aging en Lifting            90 min      120€