BEHANDELINGEN - HANDEN

Manicure

De verzorging van uw natuurlijke nagel :

– desinfectie voor een optimale hygiëne
– vormvijlen van de nagel
– nagelriemverzorging
– handcrème

Prijs : 25 €

U kan ook kiezen voor de Manicure Deluxe ! Hier wordt de manicure afgesloten met een zachte scrub en hydraterende pakking.

Prijs : 45€

BIAB Babyboom (NIEUW)

Wil je je nagels laten doen en gaat je voorkeur uit naar een natuurlijke look? Dan zijn babyboom nagels misschien iets voor jou! De babyboom look heeft iets weg van een French manicure en wordt daarom ook wel French fade of French ombre genoemd.

Een traditionele babyboom nagel heeft een lichtroze tint, die langzaam overloopt in een witte tip. Omdat de look een natuurlijke kleur en een rustig kleurverloop heeft, zien jouw nagels er natuurlijk uit.

Je hoeft je met deze look geen zorgen te maken of je outfit wel of niet bij jouw nagels past. Babyboom nagels zijn een goede keuze als je fan bent van verzorgde nagels, die niet alle aandacht trekken. Laat je voor de eerste keer nagels zetten? Ook dan zijn babyboom nagels een goede keuze. Zo kom je erachter of dit wel of niet bij jou past.

Prijs : 50€

BIAB Manicure (NIEUW!)

BIAB staat voor ‘Builder in a bottle’ en is dè nieuwste trend in nagelland. Zo is BIAB veel steviger dan de klassieke gellak, maar dan weer soepel en flexibel genoeg om niet van kunstnagels of gelnagels te spreken.

Naast dat het er heel mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger èn gezonder worden. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.’

BIAB biedt itt gellak ook de oplossing voor mensen met zeer korte of dunne nagels, of voor nagels die zeer snel inscheuren.

Het merk is vegan, niet getest op dieren en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten.

Je natuurlijke nagels zijn nooit beschadigd. Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of je kan de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt.

Prijs :

Full Color : 45€

French : 50€

Verwijderen van BIAB zonder nieuwe behandeling : 30€  (incl. mini-manicure en verzorging)