BEHANDELINGEN - HANDEN

Manicure

De verzorging van uw natuurlijke nagel :

– desinfectie voor een optimale hygiëne
– vormvijlen van de nagel
– nagelriemverzorging
– handcrème

Prijs : 25 €

U kan ook kiezen voor de Manicure Deluxe ! Hier wordt de manicure afgesloten met een zachte scrub en hydraterende pakking.

Prijs : 45€

BIAB Manicure (NIEUW!)

BIAB staat voor ‘Builder in a bottle’ en is dè nieuwste trend in nagelland. Zo is BIAB veel steviger dan de klassieke gellak, maar dan weer soepel en flexibel genoeg om niet van kunstnagels of gelnagels te spreken.

Naast dat het er heel mooi uit ziet, zit er ook speciale voeding in voor je eigen nagels, zodat die naar verloop van tijd van zichzelf ook steviger èn gezonder worden. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.’

BIAB biedt itt gellak ook de oplossing voor mensen met zeer korte of dunne nagels, of voor nagels die zeer snel inscheuren.

Het merk is vegan, niet getest op dieren en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

BIAB-nagels blijven 3 tot 4 weken zitten.

Je natuurlijke nagels zijn nooit beschadigd. Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of je kan de behandeling blijven herhalen, zo vaak je wilt.

Prijs : 45€

Verwijderen van BIAB zonder nieuwe behandeling : 30€  (incl. mini-manicure en verzorging)