BEHANDELINGEN - HUIDVERBETERING

Bij Lamano willen we alleen maar het beste voor uw huid. We blijven ons dan ook constant bijscholen met 1 doel voor ogen : een mooiere en gezonde huid.

Synergyage – Cosmeceutische verzorgingslijn

Geavanceerde en innovatieve behandelingen met maximale resultaten. Synergyage cosmeceuticals zijn het nieuwe tijdperk van medische cosmetica! Synergyage is een cosmeceutische productlijn van Germaine de Capuccini. De behandeling gebeurt met deze klinisch geavanceerde producten met formules met hoge concentraties aan actieve bestanddelen. Deze niet-invasieve en pijnloze behandelingen vormen een oplossing voor de meest voorkomende huidproblemen. De buitengewone efficiënte therapieën staan borg voor indrukwekkende resultaten.

Doeltreffende behandeling voor specifieke huidproblemen : Acné, littekens van acné, lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, liftend, gevoelige huid. Een absolute aanrader !

1. B-Calm

Expertverzorging (dermocosmetica) voor de gevoelige en intolerante huid

Na jarenlang klinisch onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Valencia en onder dermatologisch toezicht lanceert Germaine De Capuccini als innovator in de beautysector een verzorgingslijn voor de gevoelige, intolerante huid: B-Calm.

Deze verzorgingslijn is 100% compatibel met elk huidtype en is geschikt voor mensen die  rosacea, eczeem of dermatitis hebben. Het exclusieve ingrediënt : SKINBIOME REPAIR is een prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen te activeren.

De producten van de lijn B-Calm zijn genderneutraal: d.w.z. dat de producten zowel door vrouwen als mannen gebruikt kunnen worden.

Prijs : 95€ – 90min

 

2. Synergyage Glycocure

Cosmeceutische anti-aging behandeling met glycolzuur en, afhankelijk van de noden van je huid, een concentraat van: Retinol, Multivitaminen  of  Hyaluron.

Ervaar reeds na 1 behandeling hoe lijntjes vervagen, oneffenheden verdwijnen en hyperpigmentatie vermindert.

Prijs : 115 € – 90min

 

 

3 . Synergyage Pure Collagene

Cosmeceutische anti-aging behandeling met fruitzurenpeeling en collageenmasker.
Door de hoge stofwisselingsactiviteit die dit masker bewerkstelligt en de sterke aanwezigheid van collageen wordt het algemene vochtigheidsgehalte en de elasticiteit van de huid sterk verbeterd. Dit masker levert samen met het glycocureserum een heel sterke prestatie in de strijd tegen de rimpels.

Prijs : 120€ – 90min

 

 

4.  Microneedling met Dermatech Pen

Wat?

De Dermatech Pen  maakt met behulp 36 zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid. Zo wordt de huid tijdens de Micro Needling aan de oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het meeste nut en de allerbeste functie hebben.  De huid gaat zich ahw vanzelf herstellen en meer collageen en elastine gaan aanmaken.

Resultaten

  • Verbeterde huidstructuur
  • Verkleining van de poriën
  • Vervagen van fijne lijntjes en mimische rimpels
  • Tegengaan van huidverslapping
  • Vervagen van littekens en pigmentvlekken
  • Stralende en gezonde teint

Voor wie?

De behandeling is vrijwel pijnloos omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

Na je behandeling kan je huid er rood uitzien en trekkerig aanvoelen, of zelfs een beetje jeuken. Dat is volkomen normaal en betekent dat je huid al bezig is zichzelf te herstellen. Dit kan tot 48u na de behandeling duren.

Voor je behandeling :

– geen zonnebank

– geen botox, fillers tot zeker 6 weken voor je behandeling

– geen chemische peelings tot 6 weken voor je behandeling

Na je behandeling

– Geen make-up de gedurende de eerste 24h

– Verzorgen met de Intensive Relief crème en een SPF50 crème

Voor wie niet?

  • Als je momenteel Roaccutane of bloedverdunners gebruikt
  • Als je een zeer gevoelige, reactieve huid of couperosehuid hebt.

Duurtijd / Behandeling : 75’

Deze behandeling wordt ENKEL in kuurvorm van 4 sessies (1 sessie/2weken) uitgevoerd en NIET van mei tot oktober.

Prijs :  560€  (+ GRATIS Intense Relief gelaatscrème twv 48,00€)

5. Hydra Derma (NIEUW!) A clean skin is a happy skin !

De Hydra Derma kan je vergelijken met een stofzuiger maar dan voor de huid.  Deze mooimaker zorgt voor een diepe reiniging en is door de diepe vacuumreiniging ideaal voor de behandeling van:

➢  een onzuivere huid
➢  mee-eters
➢  doffe huid
➢  grove poriën

Prijs : 100€ (60min)

6. Hydra Derma Glow voor een intense hydratatie (NIEUW!)

Hier wordt de Hydra Derma behandeling gecombineerd met Mesotherapie en Hyaluron. Deze combinatie zorgt voor een verbluffend resultaat op gebied van huidveroudering.

Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. De Mesotherapie apparatuur flitst korte, onschadelijke elektro-impulsjes op de huid. Zo worden de cellen schoongemaakt en ontstaan er ultra-kleine poriën.   We brengen ahw hyaluronzuur, in de huid met elektro-impulsen met als resultaat minder diepe rimpels èn een prachtige ‘glow’.

Prijs: 135€ (90min)

7. Hydra Derma Glow Deluxe

Hier wordt de Hydra Derma Glow behandeling afgesloten met het LED Xpert Masker. Het rode licht van het LED Xpert masker gaat nog extra inzetten op anti-aging.

Prijs : 160€ (105min)

 

8. Oxygen+

Het alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie

Waarom is deze behandeling zo fantastisch?

OxyGen+ is een 3-in-1 superfacial. Deze revolutionaire huidverzorging geeft binnen 15 minuten resultaat van een anderhalf uur durende intensieve behandeling.  De OxyGen+ combineert de exfoliërende werking van een milde microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie. Door deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur, verfijnen uw poriën en vertoont uw huid reeds in één sessie een stralend en goed verzorgde teint. U voelt en ervaart direct verschil. Uw huid krijgt meer volume, voelt gladder en zachter aan. De behandeling is pijnloos.

 

Stap 1 : Exfoliatie

Stap 2: Radiofrequentie *

Stap 3: Ultrasound**

 

*Radiofrequentie : Doordat de huid in de diepere huidlagen wordt verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

Behandeling met radiofrequentie geeft direct zichtbare huidverbeterende resultaten en duurzame lange-termijn resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

**Ultrasound : Voor maximale opname:

  • Verbetert de opname van actieve ingrediënten, verhoogt het celmetabolisme en de microcirculatie.
  • Verbetert de vochtbalans, vernauwt poriën, vermindert couperose en reduceert wallen rondom de ogen.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet uw huid er stralend uit, in tegenstelling tot de meeste andere microdermabrasie behandelingen, waar u vaak een hersteltijd heeft.
Wij adviseren om ten minste 24 uur na de behandeling de zon te vermijden en zonbescherming met SPF 50+ te gebruiken.

Optimaal resultaat

Hoewel één behandeling reeds zorgt voor een stralende huid, adviseren wij een kuur van 5 behandelingen om dit resultaat voor lange duur vast te houden.

Prijs :

* OxyGen+  (60min) 95€

In kuurvorm: 5x (1x/2 weken) : 475€ + 1 gratis !

* OxyGen+  met massage en masker (90 min) 125€

In kuurvorm: 5x (1x/2 weken) : 625€  + 1 gratis!

9. Radiofrequentie

Wat is radiofrequentie?

Radiofrequentie behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Het is de meest geavanceerde technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.

Doordat radiofrequentie de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Voordelen:

– Vermindering van rimpels en lijntjes

– Verbetering van de gelaatscontouren

– Verstrakken van verslapte huid

– Versteviging van de huid

– Anti-Aging

Hoe?

De applicator wordt langzaam over het gezicht bewogen om het weefsel op te warmen naar 39 of 40 graden. Een Radiofrequentie behandeling voelt als een warme massage. De behandeling is niet pijnlijk en voelt prettig aan.

Deze behandeling kan enkel geboekt worden als extra bij al onze gelaatsbehandelingen, en niet als een aparte behandeling.*

(* Reeds inbegrepen bij de Oxigen+ behandeling)

Radiofrequentie : 30€

10. LED Fototherapie met het LED-XPERT masker van Germaine de Capuccini (NIEUW !)

Alle energie van het licht direct op je huid

LED-therapie is de vooruitstrevende fotobiologische therapie van Tissue Regeneration die een nieuwe dimensie geeft aan professionele behandelingen.

DE TOEKOMST VAN DE DERMAESTHETICA

Dit nieuwste generatie high performance LED-masker met een breed scala aan actie verbetert de meest voorkomende huidproblemen op een veilige, snelle manier en met resultaten van de eerste sessie.

Een technologie gebaseerd op het exclusieve systeem van High Density Diodes (HDD), waarvan het hoge vermogen, de zuiverheid en de directe werking op de huid zorgen voor een maximale effectiviteit van de behandeling.

4 KLEUREN, 4 OPLOSSINGEN

ROOD – ANTI-AGING

ROOD LICHT:

Regenererend effect.

Stimuleert de natuurlijke verjongingsprocessen van de huid: productie van collageen en elastine, verbetering van lijntjes en rimpels en soepelheid van de huid.
Minder zichtbare rimpels + Meer stevigheid + Meer helderheid

PAARS – IMPERFECTIES

BLAUW LICHT: Vertraagt de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor acne. Een gladdere, meer matte huid.
+ ROOD LICHT: Regenererend effect.

Minder imperfecties + Vermindering van vet- en glimmende vlekken

ORANJE –GEVOELIGHEID

GEEL LICHT:  Vermindert roodheid en verhoogt de tolerantiedrempel. Gekalmeerde en ontspannen huid.
+ ROOD LICHT: Regenererend effect.

Minder roodheid + Gladde huid + gekalmeerde huid

GROEN – HYPERPIGMENTATATIE

GROEN LICHT: Vermindert donkere vlekken en voorkomt het verschijnen ervan, verlicht en egaliseert de kleur.
+ ROOD LICHT: Regenererend effect.

Donkere plekken zijn lichter  + Meer uniformiteit

Prijzen :

LED + Behandeling voor Anti-aging (90min) 135€

LED + Behandeling voor Roodheid, Gevoelige huid, Rosacea, Exzeem (90min) 135€

LED + Behandeling voor de Acné huid of zeer onzuivere huid (90min) 135€

LED + Behandeling voor Hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken (90min) 135€

LED als extra bij eender welke gelaatsbehandeling (15min) 35€