BEHANDELINGEN - MASSAGES

Een heerlijke belevenis met een deugddoende, ontspannende massage. Laat je meevoeren met de Oosterse sferen.

* Gelaat- en Hoofdhuidmassage (15 min)

Kom tot innerlijke rust en vergeet even alle zorgen tijdens deze ontspannende massage. Er wordt rekening gehouden met je huidtype, de doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

25 €

* Klassieke Rug, Hals en Schoudermassage (30 min)

Stress, is in vele beroepen de kwaal bij uitstek! Wie kent het niet, de stijve nek en de schouderspieren die steenhard en pijnlijk aanvoelen, met zeer vaak hoofdpijn tot gevolg. Dit kan echter verholpen worden door een doeltreffende ontstressings- massage. Rug, hals en schouders worden intens gemasseerd, de bloedsomloop gestimuleerd en de stress verlaagd.

Etherische olie : 35 €

Green Tea Jelly (helpt verkrampte spieren los te maken en verlicht spanningen) :  40€

Black Tea Jelly (ontgiftend en ontstekingsremmend) : 40€

* Voeten en beenmassage (30min)
Bij deze behandeling krijgen voeten en benen extra aandacht. Deze massage biedt een diepe ontspanning dankzij de druk die uitgeoefend wordt met de vingers .  Deze massage brengt balans in uw lichaam, helpt toxines afvoeren en regulariseert de slaap.  Het geeft een algemeen gevoel van vitaliteit.

40 €

* Lichaamsmassage (60min)

De ideale massage om je stressniveau te verminderen, uitgevoerd met aangepaste essentiële oliën.

Deze massage richt zich op het stimuleren van de zintuiglijke zenuwuiteinden in de huid, waardoor endorfines in de hersenen vrijkomen: dit zijn natuurlijke pijnstillers die een gevoel van welzijn creëren.

80€

* Hot Candle Massage

Laat u verwennen met een heerlijke kaarsenmassage. Warme kaarsenolie wordt eerst voorzichtig op de huid gegoten en daarna heerlijk ingemasseerd. Een nieuwe weldaad voor uw huid.  De gewaarwordingen en de effecten van onze kaarsenmassage geven een speciale voldoening. Het geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar verzacht en voedt uw huid.

Rug (30min) 40 €

Volledig lichaam (60 min) 90€