BEHANDELINGEN - V-SHAPE

Cellulitis! Weinig vrouwen hebben het niet!
Meer dan tachtig procent van de vrouwen heeft last van cellulitis. De bobbels en putjes komen vooral voor op billen, dijen en bovenbenen.

Cellulitis kan het gevolg zijn van een slechte doorbloeding, hormonale stoornissen, erfelijkheid en slechte voedingsgewoonten om maar enkele oorzaken te noemen.

Zowel jonge meisjes als dames op leeftijd kunnen er behoorlijk veel last van hebben.

Wij werken bij Lamano met de  V-Shape MED 360,  waarbij we de te behandelen zones kunnen combineren met 4 technieken:

-Bipolaire radiofrequentie

-Infraroodwarmte

-Plus vacuüm

-Mechanische massage

De bedoeling hiervan is zowel je bindweefsel masseren,  lymfedrainage op gang brengen, vetcellen laten krimpen (centimeterverlies) en de aanmaak van collageen en elastine in gang zetten (huidverstrakking). De samenwerking van de vier technieken heeft vele voordelen!

1. Hoe komt het dat je met de V-Shape Med360 zo een mooie resultaten kan bereiken?

V-Shape MED360 maakt gebruik van de ELOS techniek. Elos is de eerste en enige techniek die gebruik maakt van bipolaire radiofrequentie (RF) en infrarood energie (IR). Tegelijkertijd wordt er negatieve druk (vacuüm) toegepast voor het mobiliseren van het weefsel. Hierbij zorgen de ‘rollen’ voor een diepe massage. De synergie van deze componenten resulteert in een effectieve, medische aanpak.

Het infrarood licht (IR) verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel tot een diepte van vijf millimeter, zonder de huid te beschadigen.

De bipolaire radiofrequentie (RF) verhoogt de zuurstofopname en activeert hierdoor de stofwisseling (vetafbraak) tot een diepte van vijftien millimeter.

De mechanische massage brengt een verbeterde lymfedrainage op gang.

2. Welke zones kunnen worden behandeld?

1.Lichaam

 

Volledige benen, voor-en achterkant

Knieën

Buik en Taille

Bovenarmen

Rug en Love Handles

 

2. Gelaat

 

Volledig gelaat incl. oogcontouren

Kaaklijn

Onderkin en hals

3. Hoe snel zie ik resultaat?

Er zijn 10 behandelingen noodzakelijk, eenmaal, ideaal tweemaal per week. Behandelingen duren relatief kort, waardoor ze perfect in een druk weekschema in te passen zijn.

Personen met een BMI gelijk of hoger dan 30, of personen met cellulitis in de 2de graad zullen meer behandelingen nodig hebben.

Obese personen of personen met cellulitis in de 3de graad zullen enkele kuren achtereenvolgens moeten doorlopen. (Hier is het best om eerst een dieet voorop te stellen)

Huidverbetering (verstrakking) is zichtbaar na de eerste behandeling.

Omtrekvermindering (vetophopingen) na de 4de behandeling en cellulitisvermindering na de 6de behandeling.

4. Moet ik zelf ook inspanningen leveren?

Tijdens de  behandeling hoeft u zelf niets te doen. Liggen is de boodschap.
Er wordt wel gevraagd om voldoende water te drinken, de huid goed te hydrateren en een gezonde voeding- en leefstijl na te streven. Diëten of intensief sporten is niet noodzakelijk, maar draagt wel bij tot optimale resultaten.

Er is wel één belangrijke voorwaarde: tijdens de behandelreeks mag je niet in gewicht toenemen.

5. Moet ik onderhoudsbehandelingen plannen?

Om het resultaat dat u bekomen hebt te behouden wordt gevraagd geen gewichtstoename te hebben, bovendien wordt gevraagd dat u na de afbouwbouwfase om de maand of om de 2 maanden een onderhoudsbehandeling plant.

6. Is de behandeling pijnlijk?

De eerste  behandeling kan  licht pijnlijk zijn. Als de vetcellen vergroeid zijn en vast zitten, dan zal dit bij de eerste behandeling licht pijnlijk aanvoelen. De meeste mensen ervaren de behandeling als zeer aangenaam en voelen deze aan als een warme massage.De huid zal echter rood en warm aanvoelen tot enkele uren na de behandeling.

Wie een zeer dunne en gevoelige huid heeft en gevoelig is voor blauwe plekken, kan de dag na de behandeling enkele blauwe plekken zien verschijnen, dit is enkel bij de eerste behandeling. Na de behandeling kan u uw normale activiteiten onmiddellijk verderzetten, er is geen herstelperiode nodig.

7. Is deze behandeling geschikt voor mij?

De behandeling is geschikt voor iedereen. Alle probleemzones van het lichaam kunnen behandeld worden. De behandeling wordt zowel op mannen als vrouwen toegepast, voornamelijk voor omtrekverlies en het verminderen van cellulitis en vetophopingen – bij heren is dit vooral de buikzone. Voor zwaar obese personen is de behandeling echter niet aangewezen omdat de kans op een goed resultaat miniem is. Voor deze personen is het eerst aangewezen een dieet te volgen en een gezonde levensstijl na te streven.

Prijs per behandeling per zone